Bölümümüze Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme Toplantısı

Makine Mühendisliği Bölümüne 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Bilgilendirme Toplantısı 20.09.2018 Perşembe günü saat 10:30 da Teknoloji Fakültesi C Blok C102 numaralı sınıfta yapılmıştır.

Üç aşamada gerçekleştirilen tanıtımda:

1. Aşamada Üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında bilgiler verilmiş olup, mevzuattaki yönetmelik ve yönergelere nasıl ulaşılacağı, öğrencilerin hakları konusunda nasıl bir prosedür izlemeleri gerektikleri ile, üniversitemiz bünyesindeki merkezler ve faaliyetler tanıtılmış, öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtlanmıştır.

2. Aşamada Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) Laboratuvarı'nda öğrencilere eğitim hayatlarında karşılaşabilecekleri sorular sorulmuş olup, üniversitemiz ve YÖK web sayfası kullanılarak, bilgisayarlardan bu soruların yanıtlarını nasıl bulacakları, etkileşimli olarak anlatılmıştır.

3. Aşamada Bölümümüz laboratuvarları gezdirilmiştir.

Makine Mühendisliği Bölüm Tanıtım Sunumu'na buradan ulaşabilirsiniz.