CAD/CAM/CAE Semineri Düzenlendi-27.12.2016

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda simülasyondan sürdürülebilirliğe; mekanik tasarımından teknik doküman hazırlama çözümlerine kadar pek çok farklı ürünler, 2017 yılı yenilikleri, CAD/CAM/CAE sektöründeki yeni oluşumlar ve Endüstri 4.0 kavramı, TEKYAZ Teknolojik Yazılımlar ve Makina Ticaret A.Ş. Eğitim Kurumları Temsilcisi Yusuf BALSEVER'in verdiği seminerle üniversitemiz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine aktarılmıştır. Seminer sonunda da seminere tüm katılanlar Katılım Sertifikası ve TEKYAZ'da ücretsiz eğitim almaya hak kazanmış, ayrıca katkılarından dolayı Yusuf BALSEVER'e teşekkür plaketi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı adına Yrd. Doç. Dr. Gürcan ATAKÖK tarafından verilmiştir.

Solidworks Modelleme Yarışması ve CAD/CAM/CAE Semineri fotoğrafları aşağıdadır.