İMAK Redüktör Varyatör Sanayi ve Ticaret A. Ş. Teknik Gezisi-03.12.2019

03.12.2019 tarihinde İMAK Redüktör Varyatör Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Pendik’teki fabrikasına Makine Mühendisliği öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin katıldığı teknik gezi düzenlenmiştir.

Daha önceden de Marmara Üniversitesi ve I-Mak çeşitli akademik konularda ortak araştırma ve projeleri yürütme konusunda anlaşmış, bu ortaklıkla beraber I-Mak ve Marmara Üniversitesi inovasyon ve araştırma yaparak yüzlerce öğrenci için daha etkili faaliyetlere adım atmıştı.

Teknik gezide, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler konusunda son teknoloji ürünleri, montaj işlemleri ve redüktörlerin titreşim ses kontrolleri hakkında bilgi edinilmiş, CNC İşleme Merkezleri, CNC Tornalar, CNC Dişli Profil Taşlama ve CNC Dişli Kontrol tezgahları ile redüktörlerin üretimi yerinde incelenmiştir.

imak_reduktor_1.jpg (277 KB)

imak_reduktor_2.jpg (277 KB)