Metropolsoft CAD & CAM Semineri - 10.03.2017

Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği ve Tasarım Araştırma ve Geliştirme Kulübü (Makine Mühendisliği) tarafından ortaklaşa 10.03.2017 tarihinde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda CAD & CAM Semineri düzenlendi.

Seminer yoğun ilgi ile karşılandı. Çekiliş için kayıt & ikram ardından METROPOLSOFT Pazarlama Uzmanı Sn. Dila ÖZKAN ‘nın açılış konuşması ile seminer başladı. Edgecam Teknik Müdürü Sn. Ertan SAYIN ile Edgecam ’de canlı demo (Freze, Torna ve Tel Erozyon), 2017 de gelen yenilikler ve Edgecam arayüzü gösterildi.
SOLIDWORKS Ürün Uzmanı Sn. Müfit ÇUN ile ise SOLIDWORKS ürün Portföyü, 2017 de gelen yenilikler, canlı demo ve SOLIDWORKS’un gelecekteki sektördeki yeri anlatıldı. Sunumların ardından öğrenciler arasında yapılan çekilişe göre eğitim kazanan öğrenciler açıklandı.