İşyeri Eğitimi Dosyaları-Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

İşyeri Eğitimi Devam Çizelgesi ve Evrak Teslimi

İşyeri Eğitimi kapsamında Sanayi kuruluşlarında çalışan öğrencilerimizin ilgili ayın bitiminden itibaren 5 gün içerisinde Fakülteye "İşyeri Eğitimi Devam Çizelgesini" teslim etmeleri gerekmektedir. Dosyayı indirmek için TIKLAYINIZ.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenci Listesi bilgileri için
TIKLAYINIZStaj evraklarınız 11.09.2018 Salı Günü itibariyle Bölüm Sekreterliği'nden teslim edilmektedir. Firma adresi, yetkili kişi, firma telefonu, vb. eksik veya hatalar hakkındaki taleplerinizi yurdagul.kurt@marmara.edu.tr adresine ACİLEN mail atmanız gerekmektedir.

Gelirken

1) İş Yeri Eğitimi Değerlendirme Formu (Form için tıklayınız. Form, arkalı önlü – tek sayfa RENKLİ olarak çıkış alınmalı, fotoğraf yapıştırılmalıdır).

2) A4 Ebatında Zarf getirmeyi unutmayınız.

Yeni Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ve Fotoğrafları

Makine Mühendisliği Bölümüne 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için yapılan
Bilgilendirme Toplantısı sunumuna ve fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.