Tanışma, Bilgilendirme, Oryantasyon Toplantısı ve Laboratuvar Gezisi

2019-2020 Akademik Yılı Fakültemiz 1.  sınıflarına yeni kayıtlanan öğrencilere yönelik düzenleyeceğimiz tanışma ve bilgilendirme toplantısı
25 Eylül 2019 Çarşamba günü 13:30 'da C Blok 3. Kat (Bölüm Başkanlığımız'ın bulunduğu kat) Fakültemiz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin katılımı (yatay veya dikey geçişle üniversitemize yeni başlayacaklar da dahil) gerekmektedir.

Bu toplantı sonrasında C Blok 1. Kat C109 numaralı sınıfta ise Makine Mühendisliği Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır.

Atölye ve laboratuvarlarımızın gezisi için ise 26 Eylül 2019 Perşembe günü 08:30 'da
D104 numaralı sınıfta (Prof. Dr. Osman ISIKAN'ın Makine Mühendisliğine Giriş dersinde) toplanılacaktır.