A-Ztech Ltd. ile Inovatif İşbirliği Toplantısı - 25.12.2023

Bilgisayar Destekli Mühendislik (CAE), Tasarım, Test ve Üretim konularında faaliyette bulunan, sadece Makine Mühendisliği değil, Tekstil Mühendisliği konularına hitap eden, sahip olduğu uygulamaya dönük geniş tecrübesini, SIMULIA, Abaqus, Tosca, fe-safe, Isight, Simpack, STAR-CCM+, BETA CAE, 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS, CATIA, DELMIA ve ENOVIA gibi dünya çapında kendini kanıtlamış saygın çözüm ortakları ile birleştirerek, müşterilerine yüksek kalitede, güçlü çözümler sunmakta ve mühendislik hizmeti vermekte olan A-Ztech Ltd,  "3DEXPERIENCE for Education on the Cloud" ile makina mühendisliği, uçak mühendisliği ve uzay mühendisliği gibi kritik disiplinlerde öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyan interaktif bir öğrenme deneyimi anlatmak, öğrencilere, sanal ortamda gerçekçi simülasyonlar ve etkileşimli deneyimlerle pratik becerilerini geliştirebilmek amacıyla 25.12.2023 tarihinde Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Barkın BAKIR, Dr. Öğr. Üyesi  Gürcan ATAKÖK, Arş. Gör. Dr. Murat ŞEN, Tekstil Mühendisliği öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Oğuz ERYILMAZ ile T3 Bölüm Toplantı Salonu'nda bir araya geldiler.

3DEXPERIENCE platformu, SOLIDWORKS, CATIA, SIMULIA, DELMIA ve ENOVIA araçlarını içeren kapsamlı bir çözüm anlatımı ile üniversitemizin değerli öğrencilerine bu teknolojiyi tanıtarak eğitim deneyimlerini zenginleştirmek hedeflerini açıklamışlardır. Sunduğukları çözüm ile endüstri lideri araçları içermesiyle öne çıkarken, aynı zamanda öğrencilerimize sanal ortamda gerçekçi simülasyonlar ve etkileşimli deneyimlerle donanım yeteneklerini artırma şansı da verebilecektir.

Üniversitenizdeki eğitim programlarına yönelik özel ihtiyaçlarımızı ve hedeflerimizi daha yakından konuşma, sundukları çözümleri daha detaylı bir şekilde açıkladıkları ve olası bir iş birliği için uygun adımları değerlendirme imkanı sağladıkları için A-Ztech Ltd. 'A to Z Advanced Engineering Technologies'dan Işık Eda GÜZGEREN ve Ahmet KAPLAN'a teşekkür ederiz.

aztech_isbirligi_toplantisi

 

aztech_isbirligi_toplantisi_25_12_2023_2.jpg (169 KB)

HIZLI ERİŞİM