Bitirme Projesi Konuları (2022-2023 Bahar)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde Bitirme Projesi dersi için BYS'de danışman seçimi yapan öğrenciler listede belirtilen proje konularının içeriğini ilgili proje danışmanları ile görüşerek inceleyebilirler.

Bitirme Projesini belirleyen öğrencilerin, Proje Formunu danışmanları ile doldurmaları ve Proje Danışmanı öğretim üyesine onaylatmaları/imzalatmaları gerekmektedir. Bitirme projesi formlarının öğretim üyesi ve proje öğrencileri tarafından onaylanan nüshaları Ders Ekleme/Çıkarma haftasında (13-17 Mart 2023), danışmanları tarafından Bölüm Başkanlığına iletilmelidir.

Onaylanmış Bitirme Projesi Formlarının Bölüm Sekreterliğine Mazeretli Son Teslim Tarihi : 24.03.2023 Cuma mesai saati bitimidir.

Bitirme Projeleri Konuları için tıklayınız.

Bitirme Projesi Kılavuzu (DEKANLIK WEB SAYFASI)

Bitirme Projesi Yönergesi (21.06.2017 / 357-8-C Senato Kararı)

Bitirme Projesi Teklif Formu (Öğretim Elemanları İçin)