Exposhipping Expomaritt İstanbul, 17. Uluslararası Denizcilik Fuarı'na Teknik Gezi Düzenlendi - 11.10.2023

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü olarak, K Ships İstanbul-London Teknik Direktörü ve Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlilerimizden Dr. Murat BAKAL, Exposhipping Expomaritt İstanbul, 17. Uluslararası Denizcilik Fuarını öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret etmiştir

Denizcilik sektöründe yan sanayiyi oluşturan mühendislik alanında faaliyet gösteren bir çok firmanın çalışmalarını yerinde inceleyen öğrencilerimiz gemi ana makine sistemleri, jeneratör sistemleri, yedek parça sanayi, gemi elektroniği gibi bir çok alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleme ve öğrenme şansı yakalamıştır.

Ayrıca birçok firma Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencilerine staj kontenjanı açmış ve bazı firmalardan öğrencilerimize iş teklifleri gelmiştir. Öğrencilerimiz bu sayede önemli bir network kurmuş olup, okul sanayi iş birliği noktasında önemli ilerlemeler sağlamışlardır.

Sayın Murat BAKAL ve K Ships firması yetkililerine teşekkür ederiz.

denizcilik_fuari