Tuzla Gemi Sanayi Bölgesi Teknik Eğitimi - 03.11.2023

3 Kasım 2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü olarak K Ships İstanbul-London Teknik Direktörü ve Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlilerimizden Dr. Murat BAKAL, Tuzla Tersaneler Bölgesinde Derinsu Denizcilik Teknik Müdürü Cem Mohan ile birlikte Derinsu Denizciliğe ait Dynamic Position gemileri hakkında bilgiler edinmiş, ardından Akdeniz Gemi firmasında buhar kazanları, borular, kaynak yöntemleri konusunda uygulama çalışmalarına katılmıştır.

Ayrıca öğrenciler Ultrateknik firmasında da iki ve 4 zamanlı motorlara ait hareketli ve hareketsiz parçaları ve bakım onarım yöntemlerini öğrenerek uygulama yapma fırsatı yakalamışlardır.

Sayın Murat BAKAL, Sayın Cem Mohan ile Derinsu Denizcilik ve Ultrateknik firma çalışanlarına, öğrencilerimize sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

tersane_gezisi.