Metropolsoft CAD/CAM/CAE/Katmanlı İmalat/Tersine Mühendislik Eğitimi

11-18-25 Aralık 2023 tarihlerinde Metropolsoft Bilgi Teknolojileri CAD/CAM Uygulama Mühendisi Fatih ACAR, Teknik Satış - Mühendislik Verileri Uzmanı Müfit ÇUN ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Sümeyye YAZICI tarafından, Makine Mühendisliği 2. sınıf öğrencilerimize EdgeCAM'in CAD/CAM/CAE, Katmanlı İmalat, Tersine Mühendislik modülleri anlatılarak, öğrencilerimizin ders kapsamında uygulama becerileri artmış, ayrıca firmalarda yapacakları staj ve İşyeri Eğitimi ile ilgili akılda kalan sorularına cevaplar bulunmuştur.

Değerli mezunlarımız Müfit ve Fatih Bey'e, ayrıca Sümeyye Hanım'a destekleri için Bölümümüz adına teşekkür ederiz.

Ayrıca CAD/CAM online eğitimlerine ücretsiz katılmak için www.metropolsoft.com adresinden  de ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

metropolsoft_semineri