Geleceğine Şekil Vermek İsteyenler İçin Başarı Öyküleri Semineri 18 Aralık 2019'da Yapıldı.

Üniversiteye yeni başlamış ve kariyer hedeflerinin planlama aşamasındaki öğrencilerimize, bilgi ve deneyimleri anlatmak üzere "Geleceğine Şekil Vermek İsteyenler İçin Başarı Öyküleri Semineri" düzenlendi.

Seminerde ilk olarak Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği 2019 Mezunu Berkay ÇELEBİ, öğrencilerimize hitaben, eğitim hayatı boyunca gerek ders, gerekse yabanı dil, projeler, sunumlar ve stajlar ile ilgili püf noktaları aktardı.

İstanbul Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 1999 Mezunu ve Orsa Tasarım, Ürün Geliştirme ve İmalat San.Tic.Ltd. Genel Müdürü Orkun NURAS ise üniversitemiz Göztepe Kampüsü’ndeki Teknopark’a taşınan firmalarındaki tasarım ve mühendislik kavramlarındaki işleyişi, bu alanda kullanılan yazılım ve donanımlar, Endüstri 4.0, Dijital ikiz gibi yeni teknolojiler, stajyer ve işe alınış stratejilerinden bahsetti.

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi 1980 Mezunu Atr Karar Müh. Danış. Hizm. Genel Müdürü Mehmet SALAR da eğitim hayatından iş yaşamındaki başarılara kadar tüm hayatını bir sinevizyon gösterisi tarzında aktararak, salondakilerin yaşamındaki her bir aşamadan ders çıkararak, kendilerini geliştirecek ipuçları almasını sağladı.

Seminerin sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.